De omgeving

Parkstede ligt aan de oostkant van Zevenaar, in de wijk Groot Holthuizen. Deze wijk bestaat uit verschillende buurtschappen. Parkstede is onderdeel van het buurtschap De Stede. Wat de buurtschappen met elkaar verbindt? Ruime groene velden, trapveldjes en mooie speelplekken. Er is dus ook voor de kleine inwoners genoeg te doen.

Modern woning het groen

Je geniet van een ontspannen tuindorp, mét alle stadse gemakken. In Groot Holthuizen vind je namelijk een basis- en middelbare school, sportverenigingen, supermarkten en verschillende winkels. Alles heerlijk dichtbij.

Groot Holthuizen is een autoluwe wijk. De buurtschappen zijn onderling niet met de auto bereikbaar: geen sluipverkeer dus. Natuurlijk is jouw woning wel gemakkelijk toegankelijk met de auto en is er alle ruimte om te parkeren. Er is een busverbinding en via een uitgebreid fietsnetwerk wordt Parkstede verbonden met belangrijke bestemmingen in de omgeving. Ook ben je zo op de snelweg: de A12 ligt op 10 minuten rijden.

De stad Zevenaar

Zevenaar is een stad met een dorps karakter. Er is van alles te doen in het gezellige centrum. Je kunt hier terecht voor je dagelijkse boodschappen en een hapje en een drankje, maar je kunt ook gerust een middagje winkelen. Doe je dat op vrijdag? Neem dan ook even een kijkje op de markt. Je bent hier in het bruisende hart van de Liemers. Dit gebied ligt in de driehoek van de Rijn, de zuidelijke IJsseloever en de rijksgrens. Geniet van prachtige natuurgebieden, bossen, rivieren, rust en ruimte.

×