Het Project

Buitenrand woningen

De woningen aan de buitenrand kijken uit op een waterrijk en groen landschap, hebben diverse indelingsopties waaronder een compleet programma op de begane grond en de mogelijkheid voor een kantoor met eigen toegangsdeur aan de voorzijde. Daarnaast hebben de woningen twee parkeerplaatsen op eigen terrein en kan je kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde.

Twee-onder-een-kap woningen

De twee-onder-een-kapwoningen sluiten qua architectuur goed aan op de andere woningen in het plan en hebben beide een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast profiteer je van de royale tuin en de mogelijkheid om te kiezen voor een geïsoleerde garage. Ook kun je de garage betrekken bij het woongedeelte of kiezen voor een slaapkamer, badkamer of praktijkruimte op de begane grond.

Benedenwoningen

De benedenwoningen in het binnengebied kenmerken zich door hun brede opzet. Ruim 10 meter breed en 10 meter diep. Hierdoor ontstaat er een forse raampartij aan de achterzijde waardoor veel licht de woning betreedt en men kan genieten van de royale tuin. De woningen hebben het volledige programma op de begane grond, twee slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein.

Bovenwoningen

De ruime woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van een balkon aan de achterzijde. De slaapkamer en bijzondere “open” badkamer bevinden zich op de tweede verdieping. Ook op deze verdieping kijkt men uit ook over het waterrijke en groene gebied.

×